Application Showcases

Gerangschikt nummer #1 app-ontwikkelingsbedrijf in nederland

Wat we doen

Professionele app-ontwerpdiensten

Ons team van ervaren ontwerpers helpt je ideeën werkelijkheid te worden en maakt mooie, gemakkelijk te gebruiken mobiele apps die aansluiten bij je unieke visie. We richten ons op vernieuwing en gebruiksgemak en ontwerpen eenvoudig te begrijpen interfaces en aantrekkelijke gebruikerservaringen die een blijvende indruk achterlaten.

Onze beste creaties

Kies een platform en we maken een mobiele app die perfect werkt voor zowel je iOS- als Android-gebruikers.

Applicatie voor het boeken van tickets

Ziekenhuis applicatie

Rijden navigatie applicatie

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10

Wil je bij ons werken?