Social Media Guru

Paul de Groot

Welkom bij DSTRCT Media! Wij zijn de experts op het gebied van online marketing en we willen jouw bedrijf laten groeien. Hoe we dat doen? Door te beginnen bij de basis: jouw verhaal. Wie zijn jullie, wat zijn jullie doelen en hoe willen jullie de wereld veroveren? Wij graven dieper dan een mol op zoek naar wormen om zo jullie unieke verhaal te ontdekken en vertalen dit naar een effectieve online strategie. En dat allemaal zonder suffe vergaderingen en onnodige papierwerk.

Ik ben een toegewijde social media marketing specialist met een passie om bedrijven te helpen groeien in de digitale wereld. Met expertise in het benutten van sociale mediaplatforms kan ik de zichtbaarheid van uw merk vergroten, uw doelgroep aanspreken en zinvolle resultaten genereren. Van het creëren van strategische campagnes tot het analyseren van prestatiestatistieken, ik bied gepersonaliseerde en resultaatgerichte social media marketingoplossingen. Laten we jouw unieke merkverhaal vertellen en impact maken in het dynamische landschap van sociale media.

Skills van Paul?

Projectmanagement
Design
Communicatie en proactief
Ecommerce
Garnalen risotto maken

Design & webdevelopment

Opvallende uitstraling

Bij ons gaan we altijd voor de volle 100% als marketingbureau en dat betekent ook dat we het juiste team voor u opbouwen – ongeacht in welke groeifase uw bedrijf zich bevindt. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in uw branche,

wij zorgen ervoor dat u de beste marketeers aan uw zijde hebt om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Klaar om uw concurrenten te overtreffen en uw bedrijf te laten knallen? Laten we beginnen!

Paul Helder
Social Media Guru

Klaar om te groeien

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe kan DSTRCT jouw bedrijf ondersteunen?
Wanneer kunnen we je het best bereiken?

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10