Slide 1
Van Idee Naar App

Ben je op zoek naar een magische touch voor het bouwen van jouw app idee? Zoek niet verder dan de DSTRCT Media. Wij zorgen voor de perfecte combinatie van design, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid voor jouw app. Onze app-ontwikkelaars zijn ware magiërs als het gaat om het transformeren van jouw ideeën in prachtige, werkende apps. Of je nu een start-up bent die een innovatieve app wil bouwen, of een bestaande onderneming die een nieuwe app wil lanceren, wij staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Laat ons jouw app bouwen en je zult versteld staan van de magie die we kunnen creëren!

App-ontwikkeling,
en dat zonder zorgen!

Bij DSTRCT weten we precies hoe we een app moeten bouwen die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel is. Onze ervaren ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw app voldoet aan alle technische vereisten en dat deze naadloos werkt op alle apparaten en platforms. Laat ons je helpen om je app-idee tot leven te brengen en om te zetten in een succesvolle realiteit.

Jouw app op maat gemaakt.

Bij DSTRCT geloven we in een maatwerk aanpak voor elke app. Samenwerking met onze klanten staat daarbij centraal om zo hun specifieke behoeften te begrijpen en te vertalen naar een op maat gemaakte app. Op deze manier realiseren we een app die perfect aansluit bij hun doelstellingen. En geen zorgen, we zullen je niet vermoeien met technische termen en afkortingen. We vertalen alles naar begrijpelijke taal, want we willen natuurlijk niet dat je denkt dat we een geheime app-sectie hebben waar alleen nerds toegang toe hebben.

Wat je moet weten
voordat je begint.

We snappen dat je misschien nog wat vragen hebt. Geen zorgen, bij DSTRCT hebben we alle antwoorden voor je. Hier zijn alvast drie redenen waarom uitbesteden van een app verstandig is:

Heb je nog brandende vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Geen paniek, wij staan klaar om ze voor je te beantwoorden! Schroom niet om contact met ons op te nemen.

De kosten voor het maken van een app zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type app, het ontwerp en de functionaliteit. Bij DSTRCT bieden we transparante prijzen en werken we binnen jouw budget.

Het maken van een app kan variëren in tijd, afhankelijk van de complexiteit en het ontwerp. Bij DSTRCT zorgen we voor duidelijke deadlines en houden we je op de hoogte van de voortgang.

Bij DSTRCT bieden we ook onderhouds- en updateservices aan, zodat je app altijd up-to-date blijft en goed blijft werken.

Paul Helder
CEO/Founder

Klaar om te groeien

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe kan DSTRCT jouw bedrijf ondersteunen?
Wanneer kunnen we je het best bereiken?

Ook interessant.

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10

Wil je bij ons werken?