Slide 1
Adverteren Met Impact

Wil je meer klanten dan een supermarkt op Black Friday? Dan is Google Ads de oplossing. Met onze hulp brengen we jouw bedrijf online onder de aandacht van de juiste doelgroep. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je business boosten met Google Ads en maak je klaar om te groeien als een boom in de lente.

Laat ons je klanten in de juiste richting sturen!

Wil je effectief adverteren op Google, maar heb je geen tijd of kennis om het zelf te doen? Laat ons je helpen! Bij DSTRCT Media zijn we gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van Google Ads campagnes. We bieden je de volgende voordelen:

Meer resultaat, meer koffiepauzes.

Google Ads is een effectieve manier om meer verkeer naar je website te krijgen en meer conversies te genereren. Door het uitbesteden van je Google Ads campagnes aan DSTRCT Media hoef je je geen zorgen meer te maken over het optimaliseren en monitoren van je advertenties. Hierdoor heb je meer tijd om je te focussen op andere belangrijke zaken, zoals het drinken van koffie. Bovendien halen wij als Google Ads experts het beste uit je budget en zorgen we ervoor dat je geen geld verspilt aan nutteloze advertenties.
 

Ook interessant.

Het bouwen van een merk is niet simpel.

We gaan voor de volle 100% als marketing bureau en bouwen een team om je heen dat past bij jouw groeifase. Of je nu aan het opstarten bent of al een gevestigde naam hebt, we zorgen dat je de juiste marketeers aan je zijde hebt. Klaar om te knallen!

Vorm een team met DSTRCT Media

Wij zijn een one-stop-shop voor al jouw marketingbehoeften. Met DSTRCT Media heb je alles in huis: van video’s tot teksten. Met ons hoef je niet in zee te gaan met een berg verschillende freelancers. Dat bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook de energie die je anders in het zoeken naar die freelancers zou moeten steken

Bij DSTRCT Media krijg je geen robots aan de lijn, alleen mensen die écht naar je luisteren. We nemen de tijd om jouw doelen en behoeften te begrijpen. Of je nu een introvert of een extravert bedrijf bent, we passen ons aan en zorgen dat het klikt tussen ons. Zo garanderen we een samenwerking zonder haperingen.

Bij DSTRCT Media begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom hanteren we geen one-size-fits-all benadering als het gaat om social media strategieën en kosten. Samen met jou bepalen we de ideale frequentie en het daarbij behorende kostenplaatje, passend bij jouw doelstellingen en budget. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende online aanwezigheid of gerichte advertenties, wij zorgen ervoor dat je de gewenste impact maakt zonder dat het je de kop kost!

Bij DSTRCT Media zijn we geen fan van snelle break-ups. Als je onze diensten wilt beëindigen, geef ons dan even de tijd om over de gebroken harten heen te komen – minimaal twee kalendermaanden.

Wat is jouw uitdaging?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe kan DSTRCT jouw bedrijf ondersteunen?
Wanneer kunnen we je het best bereiken?

Paul Helder
CEO/Founder

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10