Slide 1
Laat Jouw Stem Horen

Bij DSTRCT Media kunnen we je helpen om jouw ideeën om te zetten in een professionele Podcast die de aandacht trekt en de luisteraars betrekt. Laat ons jouw Podcast produceren en ontdek hoe wij jouw stem kunnen laten horen in de drukke wereld van Podcasting. Bij DSTRCT Media zijn we hier om van jouw Podcast een hit te maken.

Wat een Podcast voor je kan doen.

Podcasts zijn tegenwoordig een van de meest populaire vormen van content. Het is niet alleen een leuk medium om naar te luisteren, maar het biedt ook talloze voordelen voor bedrijven.

Alles wat je nodig hebt op één plek.

Bij het maken van een video draait het allemaal om de inhoud en de presentatie. En laten we eerlijk zijn, jij wilt gewoon schitteren voor de camera zonder je druk te maken over alle technische details. Daarom nemen wij graag de leiding! Van de microfoonopstelling tot het fine-tunen van de audio- en beeldkwaliteit in de post-productie, wij regelen alles. Jij hoeft alleen maar je beste grappen en expertise paraat te hebben. Bovendien garanderen we dat je er geweldig uitziet op camera, dankzij onze uitgebreide kennis van belichting en cameraposities. Wat wil een mens nou nog meer?

Het enige wat je zelf moet doen is praten, de rest nemen wij uit handen.

Een Podcast maken is niet zomaar iets dat je snel in elkaar flanst. Het vergt tijd, planning en expertise. Gelukkig kan DSTRCT je daarbij helpen. Wij verzorgen de gehele Podcast van begin tot eind, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk.

Je wil natuurlijk dat je Podcast klinkt als een professionele radioshow en niet als een slechte telefoonverbinding. Met onze professionele audio-apparatuur en expertise in geluidsopname en -bewerking, zorgen wij ervoor dat jouw Podcast een helder en hoogwaardig geluid heeft.

Een goede Podcast gaat over interessante en relevante onderwerpen. Bij DSTRCT helpen wij je bij het vinden van interessante gespreksonderwerpen en het creëren van boeiende content die de aandacht van jouw luisteraars vasthoudt om zo jouw product of service te promoten!

Je kunt nog zo’n geweldige Podcast hebben, maar als niemand ervan weet, bereik je weinig. DSTRCT helpt je bij het vermarkten en promoten van je Podcast door middel van social media, e-mailmarketing en andere kanalen, zodat je een groter publiek kunt bereiken.

Door het bijhouden van statistieken en luisteraarsfeedback kunnen wij de prestaties van jouw Podcast in kaart brengen en verbeteren. Wij bieden ook advies over hoe je jouw Podcast kunt optimaliseren en meer publiek kunt bereiken.

Podcast

Medische Kliniek Velsen

Onlangs hebben we samengewerkt met Medische Kliniek Velsen om een Podcast te maken die hun expertise en inzichten deelt met de luisteraars. We hebben ervoor gezorgd dat de audio van topkwaliteit was en dat de inhoud interessant en informatief was voor het publiek.

Bekijk hier!

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10