social media marketeers
Online Groei Partners

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een succesvolle marketingstrategie. Bij DSTRCT Media begrijpen wij dit als geen ander. Onze social media experts zorgen voor een strategie die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Van contentcreatie tot adverteren, wij bieden een breed scala aan social media-diensten aan. Ontdek onze website en laat ons jouw social media accounts laten groeien!

Wij regelen jouw socials, geen koffie.

Bij DSTRCT Media doen we er alles aan om jouw social media zo succesvol mogelijk te maken. Wij bieden je alles wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Samen gaan we voor het allerbeste resultaat. Laat ons jou helpen om jouw doelgroep te bereiken en te binden!

DSTRCT Media, niet alleen voor hipsters

Bij DSTRCT Media zorgen wij ervoor dat jouw social media zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wij zijn zo betrokken dat het voelt alsof we samen op één kantoor zitten. Wij vinden het belangrijk dat jij begrijpt wat wij doen, dus wij zullen je niet vermoeien met marketingjargon.

En als je ons nodig hebt, zijn we er 24/7 voor je. Of het nu gaat om een idee, een vraag of gewoon even kletsen, wij staan altijd voor je klaar.

Ook interessant.

Onze deur staat altijd voor je open!

Natuurlijk begrijpen wij dat onze website niet alle vragen kan beantwoorden. Daarom staan wij altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Plan gerust een afspraak met ons in en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Wij zijn een one-stop-shop voor al jouw marketingbehoeften. Met DSTRCT Media heb je alles in huis: van video’s tot teksten. Met ons hoef je niet in zee te gaan met een berg verschillende freelancers. Dat bespaart niet alleen tijd en geld, maar ook de energie die je anders in het zoeken naar die freelancers zou moeten steken

Bij DSTRCT Media krijg je geen robots aan de lijn, alleen mensen die écht naar je luisteren. We nemen de tijd om jouw doelen en behoeften te begrijpen. Of je nu een introvert of een extravert bedrijf bent, we passen ons aan en zorgen dat het klikt tussen ons. Zo garanderen we een samenwerking zonder haperingen.

Bij DSTRCT Media begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom hanteren we geen one-size-fits-all benadering als het gaat om social media strategieën en kosten. Samen met jou bepalen we de ideale frequentie en het daarbij behorende kostenplaatje, passend bij jouw doelstellingen en budget. Of je nu op zoek bent naar een indrukwekkende online aanwezigheid of gerichte advertenties, wij zorgen ervoor dat je de gewenste impact maakt zonder dat het je de kop kost!

Bij DSTRCT Media zijn we geen fan van snelle break-ups. Als je onze diensten wilt beëindigen, geef ons dan even de tijd om over de gebroken harten heen te komen – minimaal twee kalendermaanden.

Vincent Kempers
Marketing strateeg

Klaar om te groeien?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe kan DSTRCT jouw bedrijf ondersteunen?
Wanneer kunnen we je het best bereiken?

Wanted: creatieve geesten met een passie voor marketing

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10

Wil je bij ons werken?