Stream het live

Een livestream is de perfecte manier om jouw evenement aan een groter publiek te laten zien en deelnemers van over de hele wereld te betrekken – zelfs als je per ongeluk je sokken laat zien. Laat onze professionals de technische aspecten voor je regelen zodat jij je kunt richten op de inhoud. Wij zorgen voor de beste beeld- en geluidskwaliteit zodat jouw evenement op een professionele manier wordt gepresenteerd. Of het nu gaat om een concert, conferentie of een ander evenement, met onze livestream services kun je jouw evenement op een innovatieve en effectieve manier delen met de wereld – en hoef je je geen zorgen te maken over je sokken.

Bereik jouw publiek wereldwijd

Met onze livestreams bereik jij jouw publiek wereldwijd. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement op een professionele manier wordt gestreamd, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën en hoogwaardige apparatuur. Hierdoor kunnen jouw kijkers het evenement op de best mogelijke manier beleven, waar ze zich ook bevinden.

Ons werk in beeld

Laat ons werk voor zichzelf spreken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van onze indrukwekkende aftermovies. Laat je inspireren door ons werk en ontdek wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen

Jouw evenement is onze passie

Onze passie is om jouw evenement tot een succes te maken. Bij ons staat jouw evenement centraal en zorgen wij ervoor dat de livestream op de juiste manier wordt ingesteld en uitgevoerd. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw publiek het evenement op de best mogelijke manier kan beleven.

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10