Slide 1
Laat Jouw Website Stralen

Bij DSTRCT Media maken we sexy websites die niet alleen goed zijn voor de ogen, maar ook voor zaken. Of je nu op zoek bent naar een online aanwezigheid die resultaten oplevert, wij hebben de vaardigheden en ervaring om jouw online droom werkelijkheid te maken. Laat ons jouw website sexy maken (en functioneel!) en ontdek de magie die we kunnen creëren.

Verbeterde ervaring.

Bij DSTRCT weten we dat een website of app niet alleen maar functioneel moet zijn, maar er ook aantrekkelijk uit moet zien.Daarom zorgen we voor een aantrekkelijk en intuïtief design dat jouw gebruikers als muziek in de oren klinkt.

Uniek en herkenbaar design.

Bij DSTRCT weten we dat je op moet vallen tussen de digitale massa. Daarom zorgen we voor een uniek en herkenbaar design dat jouw digitale concurrentie overtreft. Onze ontwerpers zijn als digitale kameleon die zich moeiteloos aanpassen aan de wensen van jouw bedrijf en doelgroep. We zorgen voor een design dat niet alleen past bij jouw merk, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij jouw gebruikers.

Wij hebben het in de vingers.

Bij DSTRCT beschikken we over een team van UI/UX design experts met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van wat wel en niet werkt. Met onze beproefde expertise en toewijding om perfectie na te streven, kunnen we je helpen om de gebruikerservaring van je product of dienst naar een hoger niveau te tillen en zo jouw klanten tevreden te stellen.

Vincent Kempers
Marketing strateeg

Klaar om te groeien

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe kan DSTRCT jouw bedrijf ondersteunen?
Wanneer kunnen we je het best bereiken?

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10

Wil je bij ons werken?