Slide 1
Jouw Shop, Onze Magie

Een webshop is een belangrijk kanaal voor de verkoop van jouw producten. Onze experts zorgen voor een winstgevende webshop die past bij jouw bedrijf en doelgroep. Wij begeleiden jou in het hele proces, van betaalmethoden tot verzending. Ontdek onze website en creëer een webshop die zichzelf verkoopt!

Bespaar tijd en focus.

Bij DSTRCT hebben we een team van ervaren ontwikkelaars die precies weten wat er nodig is om jouw webshop van topkwaliteit te maken. Jij kunt je bezighouden met het runnen van je bedrijf, terwijl wij zorgen dat je webshop als een zonnetje draait.

Niet zelf klooien.

Bij DSTRCT werken we met een team van ervaren designers die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen van webshops. Zij weten als geen ander hoe ze jouw merk kunnen vertalen naar een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshop die jouw klanten een optimale shopping experience biedt.

Onze designers houden zich ook bezig met de nieuwste trends op het gebied van webdesign en zorgen ervoor dat jouw webshop up-to-date blijft. Of het nu gaat om het ontwerpen van een opvallende homepage, het optimaliseren van de checkout pagina of het implementeren van slimme functionaliteiten, wij zorgen ervoor dat jouw webshop eruit springt en je klanten blijft boeien.

Ook interessant.

Paul Helder
CEO/Founder

Klaar om te groeien

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe kan DSTRCT jouw bedrijf ondersteunen?
Wanneer kunnen we je het best bereiken?

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10

Wil je bij ons werken?