Slide 1
Hello! Wij zijn DSTRCT.

Wij houden van merken met een goed verhaal. Die helpen we al sinds 2016 naar een next level. We zijn trots op onze plek in de Emerce100 en kregen als één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland meerdere FD Gazellen-awards. Ontmoet jouw marketing groeiteam.

Maak kennis met ons marketingteam

Ons team is als een smoothie van strategen, creatieven, webdesigners en marketeers – de perfecte mix voor online succes. Met onze digitale specialisten bedenken we groeiplannen voor mooie merken die zelfs de baard van Sinterklaas zouden laten groeien van jaloezie. Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw merk laten stralen als een eenhoorn in een regenboog!

Ontmoet ons team

Paul Daniel Helder

CEO / Founder

Paul Helder, eigenaar van DSTRCT Media bv, is een vooruitstrevende ondernemer met een scherp oog voor nieuwe kansen en mogelijkheden om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te vergroten en succesvolle strategieën te ontwikkelen.

Simon de Vrieze

Hoofd Developer

Simon de Vrieze, de technologie-expert van DSTRCT Media, heeft uitgebreide kennis van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie en streeft er voortdurend naar om zijn team te inspireren en te motiveren om nieuwe, innovatieve oplossingen te bedenken.

Alif

Legendary Intern

Hij brengt innovatie, snel leren en een mondiaal perspectief naar DSTRCT. Zijn legendarische status komt voort uit zijn impactvolle bijdragen en baanbrekende geest, waarbij hij de regels van stages herschreef.

Adwaith T A

Operationeel Manager

Adwaith is een doorgewinterde professional met een bewezen staat van dienst op het gebied van Operations. Als Operations Lead speelt Adwaith een centrale rol binnen de organisatie, waarbij hij nauw samenwerkt met de CEO om de naadloze uitvoering en voortgang van projecten te garanderen.

Pradip Keshvala

Web Developer

Pradip Keshvala is de expert op het gebied van digitale oplossingen, die technologie gebruikt om de aanwezigheid op het web te vergroten en leads voor onze klanten te genereren. 

Kandhal Keshvala

Web Developer

Kandhal is een ervaren webdesigner die boeiende online ervaringen creëert. Met oog voor esthetiek en een gebruikersgerichte benadering ontwerpt Kandhal visueel aantrekkelijke websites

Ahmed (AKA Knight)

Grafisch Designer

Ik ben een grafisch ontwerper met 4 jaar ervaring. Ik hou absoluut van alles wat met grafisch ontwerp te maken heeft, het is mijn passie!

Ik heb in de loop der jaren aan veel verschillende projecten gewerkt, variërend van graphics voor sociale media, thumbnails, pitchdecks/presentaties, merkrichtlijnen, graphics voor nieuwsbrieven, Podcasts en streamkits, banners en meer.

Yadunand

Reel Editor

Een autodidactische video-editor en cameraman uit India. Met een meedogenloze passie voor het vertellen van verhalen door middel van beelden, beheers ik de kunst van het creëren van boeiende verhalen, waarbij ik beeld en geluid naadloos laat samensmelten om meeslepende ervaringen te creëren die een blijvende impact achterlaten.

Wij zoeken geen robots, maar mensen met persoonlijkheid en creativiteit!

Bij ons vind je een scala aan uitdagende en interessante vacatures waarbij je jouw vaardigheden en passies kunt inzetten. Of je nu een creatieve duizendpoot bent, een talentvolle fotograaf, een technisch onderlegde web developer, een social media goeroe of een videokunstenaar, wij hebben de perfecte baan voor jou! Sluit je bij ons aan en word deel van ons succesvolle team.

All-round Creative Medewerker
Ben jij een creatieve duizendpoot die ideeën omzet in prachtige ontwerpen?

Fotograaf
Wil jij jouw passie voor fotografie gebruiken om onvergetelijke momenten vast te leggen?

Web Developer
Kun jij met jouw technische kennis en creativiteit websites tot leven brengen?

Social Media Beheerder
Ben jij een social media expert die weet hoe je merken online kunt laten groeien?

Videograaf
Wil jij met jouw videokunsten verhalen vertellen en mensen inspireren?

Open Sollicitatie
Ben jij klaar om jouw talenten in te zetten voor de volgende uitdaging?

Wat is jouw uitdaging?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Hoe kan DSTRCT jouw bedrijf ondersteunen?
Wanneer kunnen we je het best bereiken?

Paul Helder
CEO/Founder

Onze klanten beoordelen DSTRCT met:

5.0 / 5

Reviews van klanten

Hanke Hoed
Hanke Hoed
2023-04-26
DSTRCT Media BV is een betrouwbare goede partner om mee samen te werken. Denkt proactief mee, is innovatief en verrast ons met goede items. Onderscheid zich zeker van andere mediabedrijven.
zeesneeuw
zeesneeuw
2023-04-25
Als u op zoek bent naar een professionele website, dan kan ik DSTRCT Media ten zeerste aanbevelen. Hun communicatie was zeer vlot, en hun advies was zowel proactief als zorgvuldig. Dankzij hun deskundige ondersteuning heeft mijn website een uitstraling van hoge kwaliteit gekregen. Het persoonlijke contact dat ik met hen had, vond ik bijzonder op prijs gesteld. Als klant voelde ik me zeer gewaardeerd en serieus genomen.
Laura Mossel
Laura Mossel
2023-04-21
Super fijne samenwerking met de mensen van DSTRCT! Denken graag met je mee, zijn ontzettend enthousiast en de communicatie is top 🤩
Raydamick
Raydamick
2023-04-21
Komt zeer professioneel over en had direct door wat ik wilde
Tycho van Elewout
Tycho van Elewout
2023-04-21
Heerlijk om samen te werken met DSTRCT. Heb veel samen met het team kunnen bereiken en hebben mij met veel geholpen voor mijn onderneming! 10/10

Wil je bij ons werken?